0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kuličky z vinné klobásy

Kuličky z vinné klobásy
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Kuličky z vinné klobásy

3.5 / 5. Počet hodnocení: 13
Do 30 minut Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3977 kcal
Bílkoviny 250 g
Sacharidy 100 g
Tuky 279 g
Vláknina 12 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Díky namočené bagetě jsou kuličky z klobás nadýchané a mají perfektní chuť. Nezapomeňte je potřít olejem – budou krásně zlaté a křupavé.

Suroviny

vymáčknutá ze střívka
žampiony 10 ks
oloupané a pokrájené
máslo 2 PL
bageta 1 ks
menší velikost nakrájená na plátky
víno bílé 130 ml
vejce 1 ks
pepř
čerstvě mletý
olej
na potření

1 Bagetu zalijte vínem. Na pánvi rozpalte máslo a asi deset minut na něm poduste houby.

2 Klobásu smíchejte s kaší z bagety, s vejcem a se žampiony. Opepřete, promíchejte a lžící tvarujte kuličky jako vlašské ořechy. Klaďte je na pečicí papír, potřete olejem a pečte při 180/160 stupních dozlatova; trvá to asi dvacet minut.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2005/12 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2005/12

Komentáře

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč