Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Kuličky z vinné klobásy
ZDROJ: Apetit
sdílet:
3.5/5 Počet hodnocení: 13
Do 30 minut Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3977 kcal
Bílkoviny 250 g
Sacharidy 100 g
Tuky 279 g
Vláknina 12 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Díky namočené bagetě jsou kuličky z klobás nadýchané a mají perfektní chuť. Nezapomeňte je potřít olejem – budou krásně zlaté a křupavé.

Suroviny

vymáčknutá ze střívka
oloupané a pokrájené
bageta 1 ks
menší velikost nakrájená na plátky
vejce 1 ks
pepř
čerstvě mletý
olej
na potření

1 Bagetu zalijte vínem. Na pánvi rozpalte máslo a asi deset minut na něm poduste houby.

2 Klobásu smíchejte s kaší z bagety, s vejcem a se žampiony. Opepřete, promíchejte a lžící tvarujte kuličky jako vlašské ořechy. Klaďte je na pečicí papír, potřete olejem a pečte při 180/160 stupních dozlatova; trvá to asi dvacet minut.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2005/12 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2005/12

Komentáře

03.09.2007 21:16
Recept se nachází v č.12/05, str.68

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč