Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Omeleta s fetou a tuňákem

Tuňák nejen s vejci
Vydání: 2005/6
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Středomořská

Ingredience

    • 8 vajec
    • 8 jarních cibulek, šikmo pokrájených
    • 180 g fety (nebo balkánského sýra) nalámané na kousky
    • tuňáka z 200g konzervy, okapaného
    • 2 lžíce olivového oleje
    • sůl a pepř na dochucení

     

Příprava jídla

1. Ve velké míse našlehejte vejce, poté přimíchejte salátové cibulky, nalámanou fetu nebo balkánský sýr a tuňáka. Ochutnejte a případně osolte (sýr bývá dost slaný!) a opepřete.

2. Na teflonové pánvi rozpalte lžíci oleje. Nalijte na ni půlku směsi a nechte pět minut nerušeně opékat na nízkém plameni, dokud nebude téměř hotová. Omeletu pak dejte na tři až čtyři minuty pod rozpálený gril nebo pánev přikryjte poklicí. Stejně upečte zbytek směsi. Podávejte nakrájené na klínky.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Zazipovaná omeleta

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.6/05, str.14

Přidat komentář