Přidat do vaječné omelety fetu, jarní cibulku a tuňáka se ukázlo být opravdu geniálním nápadem. Budete ji připravovat zas a znova!
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 593.5 kcal
- Bílkoviny 45.75 g
- Sacharidy 11.75 g
- Tuky 39 g
Postup přípravy
- Chcete večeřet rychle? Usmažte si vaječnou omeletu jako Italové Dokonalá snídaně: 26 receptů na míchaná vajíčka a vaječné omelety
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/6
Červen 2005