Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Cizrnová polévka

Zajímavá a rychlá polévka. Zkuste cizrnu, kapustu a paprikový salám.

Vydání: 2009/3
Autor:
Hodnocení:
12 (hlasů)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 30 minut
PT10M
Vaření 0:10
Polévka Středomořská

Ingredience

    • 2 lžíce oleje
    • 1 cibule
    • 2 stroužky česneku
    • 2 konzervy cizrny
    • 1 l drůbežího vývaru
    • 150 g pokrájených listů kapusty
    • chorizo nebo paprikový salám

Příprava jídla

1 V hrnci na 2 lžících oleje 3–5 minut opékejte 1 cibuli a 2 stroužky česneku, nadrobno.

2 Přidejte 2 konzervy cizrny, slité, a 1 l drůbežího vývaru. Vhoďte 150 g pokrájených listů kapusty a vařte ještě 5 minut.

3 Ozdobte plátky choriza či jiného paprikového salámu.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Jehněčí polévka s kuskusem

Česnekovo-šafránová polévka

Mrkvová polévka s koriandrem

Salsa jako polévka

Středomořská rybí polévka

Brokolicová polévka

Květáková polévka s knedlíčky

Milionová polévka

Lososová krémová polévka

Blesková minestrone

Pórková polévka

Tomatová polévka s pestem

Špenátová polévka s pórkem

Kuřecí polévka s mrkví

Klasická česnečka

Kokosová nudlová polévka

Fazolová polévka s klobásou

Kuřecí polévka s těstovinovou rýží

Celerová polévka s čedarem

Polévka s batáty a kozím sýrem

REKLAMA

Přidat komentář