
Cizrnová polévka
Zajímavá a rychlá polévka. Zkuste cizrnu, kapustu a paprikový salám.
Vydání: 2009/3
Autor: redakce Apetitu
Ingredience
- 2 lžíce oleje
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 2 konzervy cizrny
- 1 l drůbežího vývaru
- 150 g pokrájených listů kapusty
- chorizo nebo paprikový salám
Příprava jídla
1 V hrnci na 2 lžících oleje 3–5 minut opékejte 1 cibuli a 2 stroužky česneku, nadrobno.
2 Přidejte 2 konzervy cizrny, slité, a 1 l drůbežího vývaru. Vhoďte 150 g pokrájených listů kapusty a vařte ještě 5 minut.
3 Ozdobte plátky choriza či jiného paprikového salámu.
Přidat komentář