0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.5 / 5. Počet hodnocení: 16
Do hodiny Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3468 kcal
Bílkoviny 184 g
Sacharidy 469 g
Tuky 72 g
Vláknina 96 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Zajímavá a rychlá polévka. Zkuste cizrnu, kapustu a paprikový salám.

Suroviny

olej 2 PL
cibule 1 ks
česnek 2 stroužky
cizrna 2 konzervy
vývar kuřecí 1 l
kapusta 150 g
pokrájené listy
chorizo
lze nahradit paprikovým salámem

Postup

1

V hrnci na 2 lžících oleje 3–5 minut opékejte 1 cibuli a 2 stroužky česneku, nadrobno.

2

Přidejte 2 konzervy cizrny, slité, a 1 l drůbežího vývaru. Vhoďte 150 g pokrájených listů kapusty a vařte ještě 5 minut.

3

Ozdobte plátky choriza či jiného paprikového salámu.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/3

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit