Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.
Hodnocení receptu
Průměr: 4.5 ()
Do 30 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1410 kcal
Bílkoviny 64 g
Sacharidy 169 g
Tuky 42 g
Vláknina 24 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Zajímavá a rychlá polévka. Zkuste cizrnu, kapustu a paprikový salám.

Suroviny

olej 2 PL
cibule 1 ks
česnek 2 stroužky
cizrna 2
vývar kuřecí 1 l
kapusta 150 g
pokrájené listy
chorizo
lze nahradit paprikovým salámem

1 V hrnci na 2 lžících oleje 3–5 minut opékejte 1 cibuli a 2 stroužky česneku, nadrobno.

2 Přidejte 2 konzervy cizrny, slité, a 1 l drůbežího vývaru. Vhoďte 150 g pokrájených listů kapusty a vařte ještě 5 minut.

3 Ozdobte plátky choriza či jiného paprikového salámu.

Apetit magazín

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit