O šíření slávy cizrny se stará i Jamie Oliver, který ji často používá – zřejmě inspirován svou oblíbenou italskou kuchyní. V Itálii se cizrně říká ‚ceci‘, vaří se na mnoho způsobů, a jak je vidět, zářivou roli dokáže sehrát i v báječném salátu.
Suroviny
4
Suroviny
4
Na zálivku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 695.75 kcal
- Bílkoviny 28.25 g
- Sacharidy 62.75 g
- Tuky 33.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/3
Březen 2006