Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,6 (40x)
21. 3. 2016
Středomořský cizrnový salát
Apetit
Středomořský cizrnový salát
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,6 (40x)

O šíření slávy cizrny se stará i Jamie Oliver, který ji často používá – zřejmě inspirován svou oblíbenou italskou kuchyní. V Itálii se cizrně říká ‚ceci‘, vaří se na mnoho způsobů, a jak je vidět, zářivou roli dokáže sehrát i v báječném salátu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 695.75 kcal
  • Bílkoviny 28.25 g
  • Sacharidy 62.75 g
  • Tuky 33.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(40 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/3

Březen 2006