Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Jehněčí na rozmarýnu

Popis receptu: 
neodzkoušeno
Autor: Helena Kotěrová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    Mléko Rozmarýn sůl, pepř česnek několik šalotek kousek pórku 1 petržel 1 mrkev kousek čerstvého zázvoru 2 dl červeného vína

Příprava jídla

Odblaněnou kýtu naložíme na několik hodin do mléka Osušíme a prošoikujeme kousky česneku,blízko kosti protáhneme větvičkou rozmarýnu Osolíme, opepříme V železném pekáči rozpustíme tuka kýtu zprudka opečeme ze všech stran Zeleninu nakrájíme na kostičky a zalijeme vínem Přikrajeme a dáme do trouby předehřáté na 200C Pečeme asi hodinu, nakonec necháme opéci bez pokličky
REKLAMA

Přidat komentář