0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
5/5 Počet hodnocení: 7
Do hodiny Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 7923 kcal
Bílkoviny 624 g
Sacharidy 160 g
Tuky 520 g
Vláknina 24 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Výborná snídaně nebo svačina. Udělejte si svůj americký sendvič.

Suroviny

chilli paprička 2 PL
jalapeño, najemno namletá
jarní cibulka 2 ks
najemno nasekané
worchestrová omáčka 2 PL
pepř 1 ČL
čerstvě mletý
sůl
olej 2 PL
Na omáčku
majonéza 125 ml
křen 1 PL
strouhaný
česnek 1 stroužek
prolisovaný
tabasco 2 ČL
chilli sušené 1 špetka
Na plnění
hamburgerová bulka 4 ks
šunka 4 plátky
slanina 4 plátky
vyškvařená
sýr 4 plátky
cibule červená 1 ks
na kolečka
hlávkový salát
4 listy
vejce 4 ks
volská oka
rajče 4 plátky

Postup

1

Smíchejte maso, jalapeños, jarní cibulku, worcester, sůl a pepř, vytvarujte karbanátky a nechte je 15 minut odpočívat v lednici. Prošlehejte suroviny na omáčku.

2

Maso opečte na troše oleje tak, jak ho máte rádi. Žemle rozkrojte a po řezné straně 3 minuty zlehka opékejte. Naplňte je masem, sýrem, zeleninou, osmaženými vejci…

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/1

Apetit magazín

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa
  • Tipy redakce

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa

Druhou kuchařku roku 2023 jsme věnovali zelenině. Nečekejte ovšem knihu jen pro vegany či vegetariány, novinka obsahuje recepty s masem i bez. Další přírůstek do edice Apetit – Mrkev, dýně, cuketa – vychází v květnu a je určena pro všechny,...
AD
Možná vám doteď ke grilovačce něco chybělo. Znáte ajvar?  
  • Zajímavosti

Možná vám doteď ke grilovačce něco chybělo. Znáte ajvar?  

Na Balkáně je nedílnou součástí prostřeného stolu. Doprovází grilovaná masa, ryby i pečivo, voní létem a pozornost přitáhne sytě červenou barvou. Jeho skvělá chuť nenechá nikoho na pochybách, že na slunci vyzrálé papriky v podobě ajvaru...
AD
Esence léta: chladivá slast pro vaše smysly
  • Lidé a jídlo

Esence léta: chladivá slast pro vaše smysly

Horké sluneční paprsky se už pomalu hlásí o slovo a s nimi přichází i jedno z nejoblíbenějších ročních období. Prázdniny a léto, mnoho radostí a zážitků, čas dovolené a pozitivnějších vibrací. A také nová příchuť zmrzlin. ...
Co je cmunda po kaplicku a jak ji správně přichystat
  • Zajímavosti

Co je cmunda po kaplicku a jak ji správně přichystat

Cmunda po kaplicku patří mezi hospodské evergreeny. Bramborák s uzeným masem a kysaným zelím v hostinci dokonce vznikl. Navíc si získal takovou oblibu, že si ho lidé začali připravovat i doma. Pojďme oprášit tuto specialitu...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
384 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč