Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Vývar s nudlemi a zeleninou na orientální způsob

Balené směsi různobarevných salátových listů a krájené další zeleniny jsou dnes běžně k dostání. Co s nimi, když chcete něco víc než jen salát?
Vydání: 2005/8
Autor:
Hodnocení:
5 (hlasů)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Polévka Asijská

Ingredience

    • 1½ litru zeleninového vývaru (i z kostky)
    • 1 lžičku strouhaného čerstvého zázvoru
    • 100 g drobných žampionů, tence pokrájených
    • 100 g rýžových nudlí
    • 4 jarní cibulky, pokrájené na kolečka
    • 250 g baleného salátu, pokud možno směs s dalšími druhy zeleniny (třeba s mrkví, zelím nebo paprikou)
    • šťávu z jedné limetky

Příprava jídla

Ve velkém hrnci přiveďte k varu zeleninový vývar se zázvorem. Přimíchejte houby a rýžové nudle. Povařte dvě minuty, dokud nudle nebudou skoro měkké, pak přidejte jarní cibulky a salát. Nechte půl minuty probublávat a potom už jenom přimíchejte limetkovou šťávu.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.8/05, str.14

Přidat komentář