Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
5,0 (6x)
18. 7. 2014
Slepičí vývar s tyrolskými (špekovými) knedlíčky


Snadné
< 60 min
5,0 (6x)

Po silném domácím vývaru se sytými knedlíčky do sebe už jen stěží nasoukáte hlavní jídlo.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Na knedlíčky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 8465.17 kcal
  • Bílkoviny 179.67 g
  • Sacharidy 53.5 g
  • Tuky 154 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/3

Sedmero polévekVepřová játraBáječný sýrSladké rychlovky

Související články

Vývar

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit. Kdykoli pak budete potřebovat, jenom sáhnete do mrazničky. Poradíme vám, jak na to, aby vývar krásně voněl a dokonale chutnal.