Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 75 min
4,7 (84x)
18. 7. 2014
Nejlepší kuřecí vývar
Apetit
Nejlepší kuřecí vývar
Apetit


Snadné
< 75 min
4,7 (84x)

Nejlepší kuřecí vývar je čirý, plný chuti a tvoří báječný základ pro polévky, které pohladí duši i tělo. Aby byl kuřecí vývar skutečně silný, přidejte k masu i odřezky, skelet, krk nebo letky a vařte ho na mírném plameni klidně i dvě hodiny. Během vaření sbírejte poctivě pěnu, jedině tak nebude vývar kalný.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 530.5 kcal
  • Bílkoviny 55.5 g
  • Sacharidy 42 g
  • Tuky 14 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. 21 ověřených receptů na vývary, které vás zahřejí i uzdraví Jak na kuřecí vývar

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(84 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/2

Únor 2008