0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vinná klobása na černém pivě

Vinná klobása na černém pivě

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 4555 kcal
Bílkoviny 246 g
Sacharidy 153 g
Tuky 320 g
Vláknina 12 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

klobása vinná 1 kg
slunečnicový olej
anglická slanina 200 g
na nudličky
cibule 2 ks
na jemno
česnek 3
utřené na pastu
rajčatový protlak 200 g
pivo tmavé 200 ml
sůl
pepř
Z vinné klobásy stočte dvacet středně velkých šneků a sepněte je párátkem. Pak je z obou stran krátce osmahněte na lžíci slunečnicového oleje a dejte na dno pekáčku. Do stejné pánve dejte slaninu nakrájenou na nudličky a vyškvařte ji. V momentě, kdy slanina hodně prská, přidejte cibuli a česnek a 3–5 minut smažte, vmíchejte protlak a černé pivo. Osolte a opepřete podle chuti, pak směsí přelijte klobásky a dejte na patnáct až dvacet minut péct do trouby zahřáté na 200 °C.

Obchod Apetit