Vinná klobása na černém pivě

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Vinná klobása na černém pivě

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

klobása vinná 1 kg
slunečnicový olej
anglická slanina 200 g
na nudličky
cibule 2 ks
na jemno
česnek 3
utřené na pastu
rajčatový protlak 200 g
pivo tmavé 200 ml
sůl
pepř
Z vinné klobásy stočte dvacet středně velkých šneků a sepněte je párátkem. Pak je z obou stran krátce osmahněte na lžíci slunečnicového oleje a dejte na dno pekáčku. Do stejné pánve dejte slaninu nakrájenou na nudličky a vyškvařte ji. V momentě, kdy slanina hodně prská, přidejte cibuli a česnek a 3–5 minut smažte, vmíchejte protlak a černé pivo. Osolte a opepřete podle chuti, pak směsí přelijte klobásky a dejte na patnáct až dvacet minut péct do trouby zahřáté na 200 °C.

Obchod Apetit