0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vinná klobása na černém pivě

Vinná klobása na černém pivě

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny Snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 4555 kcal
Bílkoviny 246 g
Sacharidy 153 g
Tuky 320 g
Vláknina 12 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

slunečnicový olej
na nudličky
cibule 2 ks
na jemno
česnek 3
utřené na pastu
rajčatový protlak 200 g
sůl
pepř

Vyzkoušejte bílou klobásu na černém pivě se slaninou, uvidíte, že si pochutnáte stejně jako my!

Postup

1

Z vinné klobásy stočte dvacet středně velkých šneků a sepněte je párátkem. Pak je z obou stran krátce osmahněte na lžíci slunečnicového oleje a dejte na dno pekáčku.

2

Do stejné pánve dejte slaninu nakrájenou na nudličky a vyškvařte ji. V momentě, kdy slanina hodně prská, přidejte cibuli a česnek a 3–5 minut smažte, vmíchejte protlak a černé pivo. Osolte a opepřete podle chuti, pak směsí přelijte klobásky a dejte na patnáct až dvacet minut péct do trouby zahřáté na 200 °C.

Ilustrační foto: ImageProfessionals

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč