Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
< 20 min
4,9 (8x)
19. 2. 2020
Dršťky po kreolsku
Apetit
Dršťky po kreolsku
Apetit


Pro zkušené
< 20 min
4,9 (8x)

Tohle jídlo opravdu není pro dámičky, ovšem labužníci si ho nemohou vynachválit.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3168 kcal
  • Bílkoviny 127 g
  • Sacharidy 341 g
  • Tuky 137 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/10

Říjen 2008

Související články

Držťky po toskánsku

Dršťky: Levná a skvělá surovina, se kterou uvaříte skvostná jídla

Odhoďte předsudky, otevřete svou mysl i kuchyň. Dršťky patří mezi zajímavou a vyhledávanou surovinu labužníky po celém světě. Hovězí nebo telecí dršťky jsou svalovina, kterou můžete upravit na mnoho chutných způsobů podobně jako běžné maso. Pokud zahlédnete dršťky v akci, určitě neváhejte. Receptů na pokrmy s dršťkami existuje spousta, nemusíte skončit vždy jen u tradiční české polévky!