Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s tmavým pivem

Vaření s tmavým pivem dodá pokrmu sladkost a jedinečnou chuť. Tmavé pivo lze použít místo mléka či vody při pečení koláčů, ale zajímavě bude působit iv krému do cheesecaku. Podle typu použitého tmavého piva lze vykouzlit různé chuťové variace.

Související články

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...