Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Medovo-hořčičný steak
Medovo-hořčičný steak
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Medovo-hořčičný steak

4.1/5 Počet hodnocení: 8
Do 10 minut Snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 395 kcal
Bílkoviny 9 g
Sacharidy 24 g
Tuky 27 g
Vláknina 5 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Skvělá večeře

Suroviny

2 ks
vepřový steak nebo kuřecí po 180 g
hořčice hrubozrnná 1 PL
sůl
med 1 PL
vrchovatá lžíce
houby 250 g
očištené, pokrájené
pokrájené
tymián
na ozdobu, nemusí být

Postup

1

Steaky potřete hořčicí, pokapejte medem a osolte. Polovinu másla rozehřejte v pánvi a opečte na něm maso. Sundejte z pánve a uchovejte v teple.

2

Do pánvičky přidejte zbývající máslo, houby a brambory. Míchejte asi pět minut, aby se vypařila všechna tekutina. Jestli chcete, ozdobte tymiánem.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/8

Komentáře

07.07.2008 11:25
Recept se nachází v č.8/07, str.20
30.06.2008 12:41
Tento recept je moc chutný a příprava víc než snadná. Mě se moc líbilo, že díky medu to celé vypadalo moc hezky. Vyzkoušela jsem variantu s kuřecími řízky a bylo to fakt super.

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...