0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Medovo-hořčičný steak

Medovo-hořčičný steak

3.6 / 5. Počet hodnocení: 5
Do 10 minut 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 392 kcal
Bílkoviny 9 g
Sacharidy 26 g
Tuky 26 g
Vláknina 5 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Skvělá večeře

Suroviny

2 ks
vepřový steak nebo kuřecí po 180 g
hořčice 1 PL
sůl
med 1 PL
vrchovatá lžíce
máslo 2 PL
houby 250 g
očištené, pokrájené
brambory 1 hrst
vařené, pokrájené
tymián
na ozdobu, nemusí být
1.  Steaky potřete hořčicí, pokapejte medem a osolte. Polovinu másla rozehřejte v pánvi a opečte na něm maso. Sundejte z pánve a uchovejte v teple.

2.  Do pánvičky přidejte zbývající máslo, houby a brambory. Míchejte asi pět minut, aby se vypařila všechna tekutina. Jestli chcete, ozdobte tymiánem.

Komentáře

Anonym

Tento recept je moc chutný a příprava víc než snadná. Mě se moc líbilo, že díky medu to celé vypadalo moc hezky. Vyzkoušela jsem variantu s kuřecími řízky a bylo to fakt super.

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit