Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Rostbíf s bramborovým salátem

Rostbífu to nejvíce sluší s bramborami ve všech podobách. My vám k němu servírujeme bramborový salát s celerem a hořčičnou zálivkou.
Vydání: 2010/1
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy:
Vaření: 20 minut
P
Maso Britská

Ingredience

    • 700 g salátových brambor
    • 50 g řapíkatého celeru, nakrájeného na kolečka
    • 1 červená cibule, na kolečka
    • sůl a pepř
    • 100 g majonézy
    • 3–4 lžíce kefírového mléka
    • 1 lžíce dijonské hořčice
    • 1 vrchovatá lžíce hrubozrnné hořčice
    • 2 vrchovaté lžíce nasekaného kopru
    • 1 jarní cibulka, nasekaná na kolečka
    • 12 plátků rostbífu

Příprava jídla

1 Brambory uvařte ve slupce doměkka; trvá to zhruba dvacet minut. Nechte je zcela zchladnout, pak je oloupejte, nakrájejte na plátky a dejte do mísy. Přidejte k nim řapíkatý celer i červenou cibuli.

2 Z majonézy, kefírového mléka, obou hořčic, kopru a jarní cibulky umíchejte dresink. Přelijte jím brambory a podle chuti osolte a opepřete. Podávejte s plátky rostbífu.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář