Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (9x)
18. 7. 2014
Rostbíf v hořčici
Apetit
Rostbíf v hořčici
Apetit


Snadné
> 60 min
4,3 (9x)

Správně upečený rostbíf je skvělý zatepla i později studený, ideální příloha k této verzi – nakládaná zahuštěná zelenina picalilli.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1108 kcal
  • Bílkoviny 100.88 g
  • Sacharidy 15.13 g
  • Tuky 73 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/1

Leden 2008