Jablka, popřípadě i hrušky, nastrouhaný zázvor, rozinky, skořici a cukr vaříme na mirném ohni, dokud se ovoce nerozvaří (cca 45 min), přidáme citronovou šťávu a vedle si rozmícháme pudink v trošce vody. Přilijeme do hrnce a mícháme, dokud pyré nemá požadovanou hustotu. Mezitím si do mystiček přichystáme piškoty a směsí zalijeme. Necháme vychladit a podáváme jen tak nebo se šlehačkou. Za chladných večerů můžeme sníst i teplé.)
Suroviny
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 429.25 kcal
- Bílkoviny 2.5 g
- Sacharidy 97.25 g
- Tuky 0 g