Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,1 (18x)
20. 2. 2019
Mandlové croissanty
Apetit
Mandlové croissanty
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,1 (18x)

Připravte si snídani jako z nejlepší francouzské pekárny. Navíc je to výborný způsob, jak zužitkovat den dva staré croissanty. Doporučujeme podávat je s kávou nebo s kakaem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2–4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2–4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3616 kcal
  • Bílkoviny 73 g
  • Sacharidy 234 g
  • Tuky 254 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

    • Pákový kávovar SAGE BES875BSS
    • 12472 Kč 15590 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril Rohnson R-2114
    • 559 Kč 699 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril Rohnson R-250
    • 1279 Kč 1599 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Ochlazovač vzduchu ETA Frost 2568 90000
    • 1759 Kč 2199 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Zmrzlinovač Ariete Party Time Ice Cream ART 643
    • 1199 Kč 1599 Kč
    • -25 %
    • Koupit
    • Gril ETA Vital 1162 90000
    • 1039 Kč 1299 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Ventilátor sloupový Rohnson R-8110 EcoFlow
    • 2399 Kč 2999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Mobilní klimatizace ETA Freezy 1578 90000
    • 6399 Kč 7999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Mobilní klimatizace ETA Fresco 0578 90000
    • 5599 Kč 6999 Kč
    • -20 %
    • Koupit

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/2

S únorovým číslem Apetitu vám poslední zimní měsíc uteče jako voda! Příležitostí a důvodů ke zkoušení nových receptů se najde celá řada... S netradičními kousky masa si užijte nezapomenutelný masopust, na Valentýna královsky posnídejte v posteli a masopustní úterý, kterému se v některých zemích přezdívá Pancake day čili palačinkový/lívancový den, si zpříjemněte těmi nejlepšími nápady na palačinky a lívance z celého světa. To však samozřejmě není vše! Vychutnejte si nové recepty s oblíbenými fazolemi, neodolatelné jablečné dezerty či lahodné speciality ze sýra, které vás v zimě zasytí a pohladí po duši. Nezapomeňte také nalistovat další díl naší Cukrárny. Petra Stahlová vás tentokrát naučí opravdovou klasiku – legendární věnečky Paris-Brest. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

croissanty

Slavné dvojice: Jak se z vídeňského kipferlu stal francouzský croissant + tipy profi pekařů

Zjistěte, jak na přípravu poctivého croissantu, který bude chutnat jak z francouzské pekárny. Pozvěte si domů kousek francouzské klasiky a nechte si provonět byt vůní pravé pâtisserie. Máme pro vás užitečné rady pekařských mistrů, díky kterým se vám croissanty povedou dokonale: Budou nadýchané a křupavé. A přidáme i jedno pikantní tajemství o původu francouzského loupáku!