Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

CARROT CAKE

Popis receptu: 
Zsuzsu
Autor: Beata Kastlerova
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    Na cesto: 3 vajcia, 175g kr. cukor, 100g hnedy cukor, 175 g polohr. muka, 1 KL vanilkovy cukor, 1 PL prasok do peciva, 1,5 KL skorica, 1/2 KL suseny zazvor, stipka soli, 150 ml slnecnicovy olej, 450 g nastruhana mrkva Na glazuru: 115 g mascarpone, 225 g cream cheese, 85 g pr. cukor, stava z 1 pomaranca a nastruhana kora

Příprava jídla

Rozohrej ruru na 150°C. Vyslahaj vajcia s cukrom do peny cca 5 minut mixerom. Zmiesaj vsetky suche prisady a primiesaj k vyslahanym vajickam. Nakoniec pridaj postruhanu mrkvu a olej a poriadne to pomiesaj. Vylej do vysypanej tortovej formy s priemerom 24 cm a pec cca 55 minut. Zmiesaj vsetky prisady glazury a natri na vychladnutu tortu.

Přidat komentář