Česnek a sůl dáme do hmoždíře a nahrubo roztlučeme paličkou. Natrháme lístky bazalky a polovinu dáme do hmoždíře. Postupně zpracováváme paličkou dokud se vše nepromíchá, potom přidáme zbylou bazalku a směs rozmělníme na husté pyré. Z oloupaných rajčat odstraníme semena a dužinu a nakrájíme. Postupně je zapracujeme do pyré a opepříme.
Sýr nastrouháme a vmícháme do směsi, přidáme olej, zamícháme a podle chuti dosolíme a dopepříme. Podáváme s bagetou.
Suroviny
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1920 kcal
- Bílkoviny 17 g
- Sacharidy 54.5 g
- Tuky 166 g