Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Tuňáková pomazánka

Na housku, na rohlík, na chleba... Jemná a všemi oblíbená tuňáková pomazánka sklidí doma úspěch!

Vydání: 2017/9
Autor:
Hodnocení:
10 (hlasů)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Na 2-3 porce
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Pomazánka

Ingredience

    • 1 konzervy tuňáka ve vlastní šťávě
    • 1/2 cibule, nadrobno nakrájená 
    • 1 kelímek pomazánkového másla
    • 1 lžíce rajského protlaku
    • sůl a pepř na dochucení
    • citronová šťáva podle chuti
    • čerstvá bazalka a růžový pepř na ozdobení
    • pečivo k podávání 

Příprava jídla

1 Z konzervy tuňáka slijte všechnu tekutinu. Potom maso smíchejte s cibulí, pomazánkovým máslem a rajským protlakem. Podle chuti osolte, opepřete a vmíchejte trochu čerstvě vymačkané citronové šťávy. Podávejte s oblíbeným pečivem, ozdobené třeba bazalkou a růžovým pepřem.

Nahlásit chybu v receptu

Přidat komentář