Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

4HB - Pikantní fazole s hráškem a s tuňákem

Popis receptu: 
Výborná, jednoduchá a zdravá snídaně či svačina splňující požadavky 4HB, respektive slow-carb diet. Navíc je možné využít výhradně trvanlivé suroviny.
Autor: Petr Kukan
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 10 minut

Ingredience

    1 konzerva červených fazolí 1/2 konzervy hrášku 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě troška olivového oleje 2 šalotky 3 stroužky česneku směs barevných pepřů sůl feferonka (není nutná)

Příprava jídla

Česnek a šalotku nakrájíme na melé plátky a zlehka osmahneme v pánvi na olivovém oleji. Plechovku s fazolemi důkladně propláchneme vodou, tak aby byla zcela čirá. Následně fazole přidáme na pánev spolu s hráškem hráškem a tuňákem. Opepříme, lehce osolíme a pokud máme rádi ostřejší chuť, přidáme nakrájenou feferonku. Zhruba po 2 minutách až se chutě spojí můžeme podávat. Pokud si vaříme pouze pro sebe, doporučuji 2. porci dát do plastové krabičky a využít např. jako vydatnější svačinu v práci. Dobrou chuť!
REKLAMA

Přidat komentář