4HB - Pikantní fazole s hráškem a s tuňákem

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

4HB - Pikantní fazole s hráškem a s tuňákem

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut

Suroviny

fazole červené 1
hrášek 1
tuňák 1
ve vlastní šťávě
olivový olej
šalotka 2 ks
česnek 3
pepř barevný
sůl
feferonky
nemusí být
Česnek a šalotku nakrájíme na melé plátky a zlehka osmahneme v pánvi na olivovém oleji. Plechovku s fazolemi důkladně propláchneme vodou, tak aby byla zcela čirá. Následně fazole přidáme na pánev spolu s hráškem hráškem a tuňákem. Opepříme, lehce osolíme a pokud máme rádi ostřejší chuť, přidáme nakrájenou feferonku. Zhruba po 2 minutách až se chutě spojí můžeme podávat. Pokud si vaříme pouze pro sebe, doporučuji 2. porci dát do plastové krabičky a využít např. jako vydatnější svačinu v práci. Dobrou chuť!
Autor: belzebubak

Obchod Apetit