Přejít k hlavnímu obsahu
Hlavní navigace
Stories
Cukrářská akademie
Úsporná kuchařka
Všechny stories
Recepty
Všechny recepty
Druh jídla
Brambory
Buchty a koláče
Chléb a pečivo
Chuťovka
Cukroví
Dort
Koření a dochucovadla
Kuře
Luštěniny
Marináda
Maso
Nápoj
Omáčka
Pohár
Polévky
Pomazánka
Ryby a mořské plody
Rýže
Salát
Sendvič
Sladká jídla
Studená omáčka a dip
Těstoviny
Z plechu
Zavařenina
Zelenina
Zmrzlina
Všechny recepty
Kolekce
Tipy
Jak na to
Poradna
Suroviny
Všechny tipy
Články
Zajímavosti
Lidé a jídlo
Zdraví a výživa
Tipy redakce
Tipy na víkend
Nakupujeme
Všechny články
E-shop
Kvízy
Soutěže
Všechny kvízy
Testování
Hledat
Časopis Apetit
Můj Apetit
Přihlášení do mého Apetitu
Přihlášení
Uživatelské jméno
Heslo
Zapamatuj si mě
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Recepty
Nejlepší dezerty
Buchty a koláče
Zákusky a cukroví
Sladká jídla
Dorty
Všechno
Co si dnes uvařit
Snídaně
Brunch
Oběd
Svačina
Večeře
Apetit na cestách
Italská kuchyně
Francouzská kuchyně
Mexická kuchyně
Indická kuchyně
Řecká kuchyně
Maso a drůběž
Kuřecí maso
Kachna
Hovězí maso
Vepřové maso
Králík
Zajímavé ingredience
Ananas
Losos
Kozí sýr
Krevety
Mascarpone
Bezmasá jídla
Jídla z hub
Těstoviny
Polévky
Další recepty
video
Video
Vepřové kotlety s hruškami
Kuřecí paštika
Italská cuketová polévka
Příležitost
Dýňová polévka
Chilli con carne
Tvarohové knedlíky s jahodami
S Luckou v kuchyni: Jablečné koláčky
Špagety Profumo di Limone
Porcujte kapra jako profík
Drobečková navigace
Recepty
Bezmasá jídla
Brambory na loupačku
Brambory na loupačku
Česká
Bezmasá jídla
Z brambor
Vegetariánské
Pescetariánské
sdílet:
Vytisknout recept
Brambory na loupačku
Česká
Bezmasá jídla
Z brambor
Vegetariánské
Pescetariánské
Hodnocení receptu
Zvolte hodnocení
Give it 1/5
Give it 2/5
Give it 3/5
Give it 4/5
Give it 5/5
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut
Přeskočit na recept
Ověřené recepty - Apetit doporučuje
Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům. Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Smažená dýně s rozinkami a piniovými oříšky
To je severoafrický pokrm, který můžete jíst teplý...
Zeleninové pakorky
Nebojte se do přípravy zapojit také hos...
Špaldoto s medvědím česnekem
Medvědím česnekem můžete snadno osvěžit i klasické...
Květák smažený po italsku s křupavou kůrčičkou
Hrubozrnnější krupička se postará o kypřejší obale...
Sýrová pizza
Autentickou chuť získáte jen kombinací pravých ita...
Mexické závitky s chilli
Pro strávníky, kteří se neobejdou bez kousku masa,...
Špaldoto s koprovým pestem
Tak trochu rizoto a tak trochu koprovka. Z obojíh...
Zapečený camembert s banketkami
Tekutý sýr + teplé pečivo = čiré blaho! Domá...
Suroviny
brambory
tvaroh
máslo
sůl
Autor:
machetka