Hovězí Stroganof

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Hovězí Stroganof

Hodnocení receptu
Průměr: 2.8 ()
Více než hodinu

Suroviny

hovězí maso
žampiony
rajčatový protlak
smetana ke šlehání 1 kelímek
cibule 1 ks
velká
sůl
pepř
máslo
Cibuli nakrájet na měsíčky. Orestovat na másle. Vyndat z hrnce. Maso nakrájet na nudličky, osolit, opepřit a orestovat. Mírně podlít vodou, přidat protlak a dusit cca 2 hodiny (v papiňáku 1,5 hod). Potom přidat orestovanou cibulku a pokrájené žampiony. Dusit, dokud maso nebude úplně měkké. Zřejmě bude třeba průběžně dolívat.
Podávat s bulgurem, rýží nebo chlebem.
Autor: wcmannn

Obchod Apetit