Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Hovězí Stroganof

Popis receptu: 
Vepřové nudličky
Autor: Martin V
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

  • hovězí maso
  • žampiony
  • rajský protlak
  • smetana ke šlehání
  • velká cibule
  • sůl, pepř, máslo

Příprava jídla

Cibuli nakrájet na měsíčky. Orestovat na másle. Vyndat z hrnce. Maso nakrájet na nudličky, osolit, opepřit a orestovat. Mírně podlít vodou, přidat protlak a dusit cca 2 hodiny (v papiňáku 1,5 hod). Potom přidat orestovanou cibulku a pokrájené žampiony. Dusit, dokud maso nebude úplně měkké. Zřejmě bude třeba průběžně dolívat.
Podávat s bulgurem, rýží nebo chlebem.
REKLAMA

Přidat komentář