Přejít k hlavnímu obsahu
Hlavní navigace
Stories
Cukrářská akademie
Úsporná kuchařka
Všechny stories
Recepty
Všechny recepty
Druh jídla
Brambory
Buchty a koláče
Chléb a pečivo
Chuťovka
Cukroví
Dort
Koření a dochucovadla
Kuře
Luštěniny
Marináda
Maso
Nápoj
Omáčka
Pohár
Polévky
Pomazánka
Ryby a mořské plody
Rýže
Salát
Sendvič
Sladká jídla
Studená omáčka a dip
Těstoviny
Z plechu
Zavařenina
Zelenina
Zmrzlina
Všechny recepty
Kolekce
Tipy
Jak na to
Poradna
Suroviny
Všechny tipy
Články
Zajímavosti
Lidé a jídlo
Zdraví a výživa
Tipy redakce
Tipy na víkend
Nakupujeme
Všechny články
E-shop
Kvízy
Soutěže
Všechny kvízy
Hledat
Časopis Apetit
Můj Apetit
Přihlášení do mého Apetitu
Přihlášení
Uživatelské jméno
Heslo
Zapamatuj si mě
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Recepty
Nejlepší dezerty
Buchty a koláče
Zákusky a cukroví
Sladká jídla
Dorty
Všechno
Co si dnes uvařit
Snídaně
Brunch
Oběd
Svačina
Večeře
Apetit na cestách
Italská kuchyně
Francouzská kuchyně
Mexická kuchyně
Indická kuchyně
Řecká kuchyně
Maso a drůběž
Kuřecí maso
Kachna
Hovězí maso
Vepřové maso
Králík
Zajímavé ingredience
Ananas
Losos
Kozí sýr
Krevety
Mascarpone
Bezmasá jídla
Jídla z hub
Těstoviny
Polévky
Další recepty
video
Video
Vepřové kotlety s hruškami
Kuřecí paštika
Italská cuketová polévka
Příležitost
Dýňová polévka
Chilli con carne
Tvarohové knedlíky s jahodami
S Luckou v kuchyni: Jablečné koláčky
Špagety Profumo di Limone
Porcujte kapra jako profík
Novoroční slevy: Knihy Apetit s až 40% slevou
Drobečková navigace
Recepty
Bezmasá jídla
Houbový bramborový guláš
Česká
Bezmasá jídla
Z hub
Z brambor
Houby
Vegetariánské
Pescetariánské
sdílet:
Vytisknout recept
Houbový bramborový guláš
09.07.2014
Česká
Bezmasá jídla
Z hub
Z brambor
Houby
Vegetariánské
Pescetariánské
Hodnocení receptu
Zvolte hodnocení
Give it 1/5
Give it 2/5
Give it 3/5
Give it 4/5
Give it 5/5
3.2
/5
Počet hodnocení:
6
Do hodiny
Nutriční hodnoty
(celý recept)
Energie
2205 kcal
Bílkoviny
59 g
Sacharidy
312 g
Tuky
72 g
Vláknina
50 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Přeskočit na recept
Ověřené recepty - Apetit doporučuje
Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům. Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Opékaný sendvič s kysaným zelím
Na topinky se hodí jakýkoli chléb, od běžného pšen...
Brambory gratinované čtyřmi druhy sýrů
Zapečenými bramby se sýrem nejenže nikdy nemůžete ...
Kořeněný bulgur s pečenými paprikami
Objevte bulgur
Celerové kari se špenátem a rýží
Ochucení v duchu indické či dálněvýchodní k...
Těstoviny s opečenou zeleninou
Netradiční použití květáku spolu s typicky italský...
Brambora ve slupce se šalvějí
Křupavá slupka, vláčný vnitřek
Těstoviny po benátsku
Rychlých těstovinových večeří je dobré mít v rukáv...
Bramborová focaccia pugliese
Ze základního chlebového těsta se dá vytvořit i ně...
Suroviny
brambory
800
g
hlíva
300
g
lze nahradit liškami, hříbky, křemenáči nebo mladými bedlami
cibule
2
ks
velká
sádlo
3
PL
mouka pšeničná hladká
2
PL
paprika mletá sladká
2
mletá
špetka
pálivá paprika mletá
majoránka (drhnutá)
kmín
drcený
sůl
Autor:
xveronika