Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Omeleta à la pizza
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 5
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1572 kcal
Bílkoviny 107 g
Sacharidy 8 g
Tuky 118 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Obložte, jak je libo – 22 Kč na porci

Suroviny

vejce 8 ks
oregano 1 ČL
sušené
olivový olej 1 PL
rajčatová passata - pyré 4 PL
hotová
vypeckované
sýr 80 g
vegetariánský, typu čedar, nastrouhaný
sůl
pepř

Postup

1

Rozpalte gril na maximum. Vejce prošlehejte s oreganem, solí a pepřem. Olej zahřejte ve velké pánvi vhodné i do trouby a vlijte vejce. Pečte na menším plameni asi čtyři minuty; občas promíchejte, až vejce téměř ztuhnou.

2

Vložte pánev na chvíli pod gril, aby omeleta úplně zpevnila. Vyjměte ji zpod grilu a potřete omáčkou, posypte sýrem i olivami. Obloženou omeletu dejte ještě na chvíli zapékat, aby se sýr pěkně roztavil a rozvoněl. Nakrájejte a jezte se zeleným salátem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/5 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/5

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...