Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
3,6 (46x)
9. 4. 2015
Rizoto s pečeným česnekem a pestem


Velmi snadné
< 20 min
3,6 (46x)

Pravé rizoto italského typu si žádá kulatozrnnou rýži a trpělivost při přilévání vývaru a míchání. Tyto investice se vám však bohatě vrátí v chuti!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Na pesto

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3259 kcal
  • Bílkoviny 92 g
  • Sacharidy 419 g
  • Tuky 125 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(46 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/4

Jaro v kuchyniNejlepší jehněčíSváteční pečeníVejce 5x jinakDobroty pro koledníky