Pravé rizoto italského typu si žádá kulatozrnnou rýži a trpělivost při přilévání vývaru a míchání. Tyto investice se vám však bohatě vrátí v chuti!
Suroviny
Pro 4-6 osob
Suroviny
Pro 4-6 osob
Na pesto
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3259 kcal
- Bílkoviny 92 g
- Sacharidy 419 g
- Tuky 125 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/4
Jaro v kuchyniNejlepší jehněčíSváteční pečeníVejce 5x jinakDobroty pro koledníky