Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s hlívou ústřičnou

Na hlívu ústričnou nemusíte chodit do lesa, stačí příjít do supermarketu, kde je běžnou součástí nabídky zeleniny. Přestože nejde o typickou hřibovitou houbu, patří mezi oblíbené suroviny. Připravíte z ní polévky i omáčky, skvěle se hodí také do těstovin, slaných závinů, koláčů a quiche. Můžete ji naložit na kyselo nebo z ní připravit houbové "burgery". Její použití je všestranné!

Související články

AD
Sbohem chaosu v kuchyni: ušetříte místo i nervy!
  • Zajímavosti

Sbohem chaosu v kuchyni: ušetříte místo i nervy!

Říká se, že dobrý kuchař nikdy neviní své nástroje. Ale přiznejme si, kdo z nás nezažívá frustraci, když pátrá po té správné pánvičce schované někde mezi hromadou jiného nádobí? Pokud vaše kuchyň občas připomíná přeplněnou skříň, které...