0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Hovězí líčka na tymiánu a šalvěji

Hovězí líčka na tymiánu a šalvěji

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2385 kcal
Bílkoviny 143 g
Sacharidy 323 g
Tuky 58 g
Vláknina 6 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

šalvěj
česrtvý
tymián
zázvor (čerstvý)
česnek 3
cibule 2 ks
nové koření 3
pepř
černý, celý i drcený
bobkový list
sůl
voda
máslo 1 PL
olej
balzamikový ocet
na marinádu
1. Maso si naložíme alespoň 12 hodiny předdem do oleje, soli, pepře, čerstvého tymiánu a šalvěje, zalité kapkou balsamnica. 2. Nakrájíme cibuli na proužky a podusíme na troše sádla. Potom odstavíme a přidáme lžíci másla. 3.Maso si zprudka zatáhneme na pánvi a přidáme ho do hrnce. Pod hrncem zapálíme a postupně přidáváme další ingredience. Chceme, aby se nám cibulka připálila a ta připálenina se dostala i do masa. Přidáváme další tymián a šalvěj, nové koření, černý pepř, bobkový list, pokrájený zázvor ( asi 5 cm), 3 stroužky česneku v celku jen lehce rozmáčknutý. Potom zalijeme vodou a necháme dusit. ( Já dusila v papiňáku asi 40 min) 4. Vyndáme si maso a rozmixujeme vše, co nám zbylo v hrnci, kdo raději hladké šťávy, tak doporučuji přecedit, já jsem se držela rustikálního stylu a tak jsem tam kousky koření nechala. 5. Dokonalé podávat s bramborovou kaší nebo šťouchanými bramborami na cibulce.
Autor: qinet

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč