Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Kelovy gulas

Popis receptu: 
Kelovy gulas
Autor: Jana Fábryová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    600 g kel 600 g bravčové pliecko asi 5 ks zemiaky 1 ks, väčšia cibuľa 5-6 strúčikov cesnak 100 ml olej korenie čierne mleté rasca paprika červená mletá sladká majorán vegeta korenie polievkové soľ asi 2 PL múka polohrubá na podliatie voda

Příprava jídla

Na oleji speníme cibuľku a neskôr aj cesnak Pridáme mäso, ktoré prudko opečieme, osolíme, pridáme všetky koreniny okrem majoránu. Podlejeme vodou a dusíme v tlakovom hrnci asi 30 minút Keď je mäso mäkké, pridáme nakrájaný kel a zemiaky. Prilejeme ešte vodu, ak je treba a dusíme ešte 5-10 minút v zatvorenom tlakovom hrnci Nakoniec zahustíme trochou múky, povaríme 5 minút a je to hotovo. Dobrú chuť!
REKLAMA

Přidat komentář