Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Zajíc načerno

Popis receptu: 
Rusky recept se sušenými švestkami
Autor: Robert Opletal
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    Zajíc na porce 100ml slunecnicoveho oleje 400ml rajčatového pyré Sůl, pepř Marinada 150ml octa 6 bobk.listů, 6g hřebíčku, 1 skořice Nasekaná hladkolista petržel a kopr

Příprava jídla

Marinada - svařit ocet s 250ml vody a ostatními surovinami Maso naložit do marinády na min 6 hod Vyjmout z marinády, opéct ze všech stran na oleji Do pekáče dát rajčatové pyré, švestky a skořici a vložit maso Dusit doměkka a dle potřeby podlévat vodou nebo vývarem
REKLAMA

Přidat komentář