Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Zajíc načerno

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Zajíc načerno

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

zajíc
na porce
slunečnicový olej 100 ml
rajčatové pyré 400 ml
sůl
pepř
marináda 150 ml
ocet
hřebíček 6 g
skořice 1 ks
petržel
hladkolistá, nasekaná
kopr
Marinada - svařit ocet s 250ml vody a ostatními surovinami Maso naložit do marinády na min 6 hod Vyjmout z marinády, opéct ze všech stran na oleji Do pekáče dát rajčatové pyré, švestky a skořici a vložit maso Dusit doměkka a dle potřeby podlévat vodou nebo vývarem
Autor: pasimka

Obchod Apetit