Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty ze zajíce

Zaječí maso je vhodné na pečení a dušení, k nejoblíbenějším částem tohoto zvířete patří hřbet a stehna. V české kuchyni se tradičně podává zajíc nadivoko se zeleninou a pepřem nebo na smetaně, případně načerno se švestkovou omáčkou. Vykostěné filety jsou skvělé pro minutkovou úpravu, maso žebírek a pupíku lze výborně využít na guláš či ragú.

...

 

  • Pro toto maso je charakteristická tmavá červenohnědá barva a výrazné aroma.
  • Je křehké, jemně vláknité a jeho povrch pokrývá tenká blána a tuk, které je třeba před tepelnou úpravou odstranit.
  • Nejchutnější maso je ze zajíců starých do jednoho roku. 
  • Nutričně obsahuje zající maso vysoké množství bílkovin i důležité vitamíny a minerály, jako je vitamín B12 a železo. 

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč