Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Nasucho pečené papriky

Vcelku podávejte papriky jako přílohu k masu, nasekané jsou skvělé jako dip k bílému pečivu.

Vydání: 2008/11
Autor:
Hodnocení:
22 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4-6
Doba přípravy: Do 30 minut
PT30M
Pečení 0:30
Zelenina Středomořská

Ingredience

    • 8 velkých červených špičatých paprik
    • 3–4 stroužky česneku, prolisované
    • olivový olej + sůl
    • 50 ml octa zředěného 50 ml vody + petrželová nať

Příprava jídla

Papriky pečte nasucho na 200°C asi půl hodiny v troubě dohněda. Poté je vyndejte a na 20 minut přikryjte alobalem. Oloupejte, překrojte, zbavte jádřince, posolte, vetřete česnek, zalijte olejem a zakápněte octem a posypte petrželovou natí.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Rostbíf na hořčičném semínku

Zelíčka na česneku a vinném octu

Cibule pečená v soli

Jehněčí plecko s rozmarýnem

Žebírka na rybízu

Brambora ve slupce se šalvějí

Kuře na tymiánu a česneku

Bůček pečený na šalvěji

Krkovička na asijský způsob

Plněné paprikové lodičky

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
výborná příloha k masu

Přidat komentář