0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nasucho pečené papriky

Nasucho pečené papriky

4.4/5 Počet hodnocení: 32
Do 30 minut Velmi snadné 4-6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 300 kcal
Bílkoviny 9 g
Sacharidy 52 g
Tuky 0 g
Vláknina 16 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Vcelku podávejte papriky jako přílohu k masu, nasekané jsou skvělé jako dip k bílému pečivu.

Suroviny

paprika červená 8 ks
česnek 3 stroužky
prolisovaný
olivový olej
sůl
ocet 50 ml
zředěného 50 ml vody
petrželka

Postup

1

Papriky pečte nasucho na 200°C asi půl hodiny v troubě dohněda. Poté je vyndejte a na 20 minut přikryjte alobalem.

2

Papriky oloupejte, překrojte, zbavte jádřince, posolte, vetřete česnek, zalijte olejem a zakápněte octem a posypte petrželovou natí.

Související články

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/11 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/11

Komentáře

Zoe Nová

výborná příloha k masu

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč