Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Kološvárské zelí

Popis receptu: 
Podle časopisu Albert září 2011, str. 30
Autor: Dana Vaňková
Hodnocení:
8 (hlasů)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    2 lžíce sádla 2 cibule 500g mletého vepřového masa sůl, pepř, mletá sladká paprika 1 kg kysaného zelí 150g vařené rýže 200g pikantní klobásy 200ml zakysané smetany

Příprava jídla

Na sádle a cibuli zprudka opečte maso dohněda. Přidejte sůl, pepř a papriku a minutu opékejte. Na zbylém sádle o pečte druhou cibuli, zelí a rýži. Promíchejte a osolte. Na dno pekáčku dejte polovinu zelí, na to vrstvu masa, kolečka klobásy a zbylé zelí. Potřete smetanou a zakryté alobalem pečte při 180C půl hodiny.
REKLAMA

Přidat komentář