Kološvárské zelí

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Kološvárské zelí

Hodnocení receptu
Průměr: 4.3 ()
Do 30 minut

Suroviny

sádlo 2 PL
cibule 2 ks
vepřové maso mleté 500 g
sůl
pepř
paprika sladká
mletá
zelí kysané 1 kg
rýže 150 g
vařená
klobása 200 g
pikantní
zakysaná smetana 200 ml
Na sádle a cibuli zprudka opečte maso dohněda. Přidejte sůl, pepř a papriku a minutu opékejte. Na zbylém sádle o pečte druhou cibuli, zelí a rýži. Promíchejte a osolte. Na dno pekáčku dejte polovinu zelí, na to vrstvu masa, kolečka klobásy a zbylé zelí. Potřete smetanou a zakryté alobalem pečte při 180C půl hodiny.

Obchod Apetit