Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Mostarda di Cremona

Popis receptu: 
Ovocná hořčice
Autor: Kateřina Klusoňová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 5
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    1 hrnek tuhých sušených meruněk 1/2 hrnku sušených jablek,na plátky 10 pěkných tuhých sušených fíků,rozčtvrcených 1/4 sušených brusinek 1/2 hrnksusušených( kandovaných) třešní 1 tvrdá čerstvá hruška,oloupaná,vykrájená a nakrájená na větší kostky 1lžíce hořčičných semínek 330 g krupicového cukru Nastrouhaná kůra z 1 citronu a pomeranče Šťáva ze 2 pomerančů a citronů 70 g anglické hořčice 125 ml bílého vinného octa

Příprava jídla

Dejte ovoce,hořčičné semínko,cukr a citrusovou kůru do hrnce. Nalijte citrusovou šťávu do odměrky a dolijte vodou na 500 ml tekutiny celkem vlijte do hrnce a přidejte hořčici a ocet. Na středním plameni vařte 20 minut,občas zamíchejte,aby se směs nepřipalovala. Mostardu dejte do horkých čistých sklenic,uzavŕete a nechte vychladnout. Ochutnejte nejdříve za týden. Po otevření uchovávejte v ledničce
REKLAMA

Přidat komentář