Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,6 (25x)
25. 2. 2021
Kysané červené zelí
Apetit
Kysané červené zelí
Apetit


Snadné
< 60 min
3,6 (25x)

Kysané červené zelí má nejen nádhernou barvu, ale především množství benefitů pro vaše zažívání i zdraví. Ano, krouhání je zdlouhavé, ale věřte, že svého času ani námahy nebudete litovat. Recept je pouze ze dvou surovin a hotové kysané zelí může po pár dnech fermentace jíst samotné, ale také ho připravit ke kachně a knedlíkům.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 2 l

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 2 l

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 29 kcal
  • Bílkoviny 1 g
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(25 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/3

V březnu ještě zima zápolí o vládu s přicházejícím jarem, a tak sluníčko a jásot prvních zelených lístků občas zakryje sněhová chumelenice. S recepty z březnového Apetitu budete vybaveni do každého počasí. V čísle najdete husté hřejivé polévky, nedělní menu, při jehož přípravě spotřebujete zásoby ze spíže a uvolníte tak poličky pro čerstvé produkty, sezonní recepty, v nichž zazáří první jarní zelenina i poslední exotické ovoce. Jaro je čas nových výzev a začátků, a tak jsme se pustili do experimentů s fermentováním, vyzkoušeli, jak chutná březová míza a propadli kouzlu nápojů z kombuchy. Apetit, napsáno s chutí.