Dýňové máslo je skvělé jen tak namazané na čerstvém pečivu, ale můžete jej použít jako náplň do šátečků (v kombinaci s tvarohem bude boží) nebo si jím vylepšit bílý jogurt.
Suroviny
Na cca 8-10 malých skleniček
Suroviny
Na cca 8-10 malých skleniček
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2630 kcal
- Bílkoviny 40 g
- Sacharidy 687 g
- Tuky 1 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/8
Srpnový Apetit přináší všechny chutě léta. Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí.Dopřejte si rajčata, cukety a lilek v úžasných úpravách. Experimentujte s chobotnicí z grilu.Uvařte si oběd s vůní lesa a na osvěžení připravte neodolatelné zmrzlinové poháry nebo třeba omamně vonící levandulovou limonádu, se kterou můžete jen tak relaxovat doma na zahradě.