Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,8 (53x)
23. 7. 2017
Broskvová marmeláda s vanilkovou příchutí
Apetit
Broskvová marmeláda s vanilkovou příchutí
Apetit


Snadné
< 60 min
3,8 (53x)

Příprava broskvového džemu dá trochu práce, ale výsledek opravdu stojí za to!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 1 kg

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 1 kg

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5183 kcal
  • Bílkoviny 8 g
  • Sacharidy 1159 g
  • Tuky 14 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(53 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/8

Na rybáchUvařeno bez vařeníOvocný želé dort

Související články

Meruňkový džem s levandulí

Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu

Jahodový, višňový, malinový, meruňkový, rybízový nebo třeba švestkový. Příprava domácích džemů je na spadnutí, a tak není divu, že se v obchodech opět poohlížíme po vhodných želírovacích prostředcích. Pokud se zavařováním džemů a marmelád ještě nemáte zkušenost, pak pravděpodobně tápete, jaký druh želírovacího přípravku použít. Nebojte se, rozhodně v tom nejste sami!