Luštěninový zapékanec

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Luštěninový zapékanec

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

luštěniny 315 g
zelená čočka, žlutá čočka, žlutý hrách
cibule 450 g
máslo 100 g
voda 280 ml
marmite 2 PL
ochucovací kvasný extrakt, je 100% vegetariánský, bohatý na vitamín B
sýr 250 g
strouhaný
strouhanka 4 PL
Luštěniny namočte přes noc do vody. Nakrájenou cibuli orestujte na másle, přidejte bylinky podle chuti, vodu a marmite. Odstavte z ohně a vsypte polovinu strouhaného sýru a luštěniny. Celou směs vložte do zapékací mísy, pokryjte zbylým sýrem a posypte strouhankou. Vložte do předehřáté trouby na 150 stupňů a pečte cca 1 1/2 až 2 hodiny.

Obchod Apetit