0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Paglia e fieno s mortadelou a fazolemi

Paglia e fieno s mortadelou a fazolemi
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Paglia e fieno s mortadelou a fazolemi

5/5 Počet hodnocení: 1
Do 10 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2705 kcal
Bílkoviny 116 g
Sacharidy 299 g
Tuky 111 g
Vláknina 52 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Italská uzenina mortadela a bílé fazole skvěle ladí s šalvějí.

Suroviny

máslo 50 g
šalvěj 4 lístky
pórek 2 ks
na plátky
mortadela, na kostičky
sterilované
sůl
máslo 1 PL
těstoviny 320 g
paglia e fieno (směs obyčejných a špenátových vaječných tagliatelle, doslova sláma a seno)

1 Na 50 g másla zpěňte 4 listy šalvěje, přidejte 2 pórky nakrájené na plátky, 60 g salámu mortadela nakrájeného na kostičky a opékejte asi 4 minuty. Zalijte 80 ml bílého vína, nechte vstřebat a přidejte 200 g sterilovaných bílých fazolí, scezených a propláchnutých, trochu vody z vaření těstovin, osolte a duste, až se fazole začnou rozpadat.

2 Směs promíchejte s uvařenými paglia e fieno (směs obyčejných a špenátových vaječných tagliatelle, doslova sláma a seno), lžící másla a na talíři opepřete.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/7

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč