Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,1 (18x)
31. 8. 2017
Fazolové pirohy


Velmi snadné
> 60 min
4,1 (18x)

Vařte chytře - polovinu připravené náplně můžete podávat nejprve třeba s kuskusem, těstovinami, polentou nebo quinoou a druhý den ze zbylé poloviny udělat pirohy.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 12 pirohů

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 12 pirohů

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4557 kcal
  • Bílkoviny 114 g
  • Sacharidy 431 g
  • Tuky 250 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/1

David Růža vás naučí sušiSilvestr podle redaktorek7 druhů cukroví bez trouby

Související články

Fastnacht či maslenica? Poznejte masopust v zahraničí

Masopust a s ním spojené veselí a hodování není doménou pouze Čechů, ale slaví ho národy po celém světě. I když se tomuto období říká v každé zemi jinak a liší se také tradice, základ zůstává stejný – hudba, tanec, jídlo, pití a masky. Jak masopust probíhá v Brazílii, USA, Itálii, Rusku nebo Německu, a jaké pokrmy jsou tradiční pro masopustní hostinu?