Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Cibulova marmelada
Cibulova marmelada


> 60 min
0,0 (0x)

V hrnci zpěňte máslo s olivovým olejem a na nejmenším ohni na nich restujte cibuli s česnekem. Po deseti minutách přidejte cukr, tymián a polovinu octa, promíchejte a na malém plamínku nechte nezakryté dusit asi deset minut, často promíchávejte. Pak osolte, opepřete, dochuťte octem, duste ještě deset minut. Nakonec přilijte i víno a nechte dusit, aby se odpařila všechna tekutina a vznikla hustá marmeláda. TIP - Marmeláda je skvělá s kozím sýrem, paštikou nebo na pizzu. V ledničce vám vydrží nejméně měsíc.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

0

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

0

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1785 kcal
  • Bílkoviny 38 g
  • Sacharidy 240 g
  • Tuky 40 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt