0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Paprikovo-rajčatová salsa

Paprikovo-rajčatová salsa

5 / 5. Počet hodnocení: 1
Do 10 minut Snadné Pro 8 osob

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 405 kcal
Bílkoviny 12 g
Sacharidy 69 g
Tuky 5 g
Vláknina 11 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Do repertoáru chuťovek k letnímu grilování určitě přidejte tuto pikantní salsu. Nezklame vás.

Suroviny

rajče 100 g
rozčtvrcená
česnek 1 stroužek
drcený
chilli paprička 1 ks
silná, bez semínek a nasekaná
paprika 200 g
sterilovaná
chleba 1
bez kůrek, natrhaný
vinný ocet červený 1 PL

1Dejte rajčata, česnek, chilli papričku, papriky, chleba a vinný ocet do mixéru. Několika pulzy zpracujte na pyré.

2Salsu přesuňte do malé misky, přikryjte fólií, vychlaďte a podávejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/6

Apetit magazín

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...

Obchod Apetit