V posledních letech jim šéfkuchaři vrací zaslouženou slávu. Hovězím líčkám dušeným na červeném víně totiž nikdo neodolá, maso se rozpadá na jazyku! Ideální jako sváteční oběd nebo romatická večeře. Jako příloha jim nejvíce svědčí bramborová kaše.
Videorecept
Suroviny
pro 4-6 osob
Suroviny
pro 4-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1233 kcal
- Bílkoviny 85.5 g
- Sacharidy 74 g
- Tuky 44.75 g
Postup přípravy
- Hovězí líčka jsou jedním z nejlepších druhů masa: Naučte se je brazírovat KVÍZ: Jak dobří jste v úpravě hovězího masa?
Autor: Kateřina Švejdová & Václav Frič, z vydání Apetit 2013/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/3
Nejlepší pizza do mrazákuBoloňská omáčka 3x jinakGurmánský výlet do ItálieHostina z darů mořeFantastické italské dezerty