Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,1 (307x)
23. 3. 2017
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
Apetit
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
Apetit


Snadné
> 120 min
4,1 (307x)

V posledních letech jim šéfkuchaři vrací zaslouženou slávu. Hovězím líčkám dušeným na červeném víně totiž nikdo neodolá, maso se rozpadá na jazyku! Ideální jako sváteční oběd nebo romatická večeře. Jako příloha jim nejvíce svědčí bramborová kaše.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

pro 4-6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1233 kcal
  • Bílkoviny 85.5 g
  • Sacharidy 74 g
  • Tuky 44.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Hovězí líčka jsou jedním z nejlepších druhů masa: Naučte se je brazírovat KVÍZ: Jak dobří jste v úpravě hovězího masa?

Autor: Kateřina Švejdová & Václav Frič, z vydání Apetit 2013/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(307 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/3

Nejlepší pizza do mrazákuBoloňská omáčka 3x jinakGurmánský výlet do ItálieHostina z darů mořeFantastické italské dezerty

Související články

přípitek vínem

Oslavy svatomartinského vína

Také se nemůžete dočkat magického data 11. 11.? Na den svatého Martina připadají oslavy mladého vína, kdy se otvírají první lahve vína z letošní podzimní sklizně. Všichni vinaři očekávají toto datum s velkým napětím – dlouholetá zkušenost říká, že pokud se povede mladé svatomartinské víno, bude skvělý celý ročník.