Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 10 min
5,0 (7x)
18. 7. 2014
Schug
Apetit
Schug
Apetit


Snadné
< 10 min
5,0 (7x)

Ohnivá pasta původem z Jemenu se používá jako koření do nejrůznějších arabských, ale třeba i thajských pokrmů.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 1 kg

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 1 kg

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1105 kcal
  • Bílkoviny 32 g
  • Sacharidy 148 g
  • Tuky 37 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/8

Na rybáchUvařeno bez vařeníOvocný želé dort

Související články

Rodina u stolu

Jak se jedlo za první republiky: Skromnost, tradice i vlivy moderní gastronomie

Stravování za 1. ČSR odráželo tehdejší sociální rozdíly, technologický pokrok i silně zakořeněné tradice. Zatímco městská vyšší třída začínala objevovat moderní kuchyni, většina obyvatel na venkově zůstávala věrná jednoduchým a sytým jídlům svých předků. Společným jmenovatelem pro všechny obyvatele byla úcta k surovinám, důraz na sezonnost a pokrmy, které dodnes považujeme za typicky české.