Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (24x)
11. 10. 2017
Bezinkový koláč s limetkou
Apetit
Bezinkový koláč s limetkou
Apetit


Snadné
> 60 min
4,4 (24x)

Na Apetit pikniku nám stačila jediná lžička tohoto osvěžujícího letního koláče a museli jsme od Olgy Vančurové (Tartaletka) vyprosit recept. Získá si i vás!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 koláč

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 koláč

Na krém

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5011 kcal
  • Bílkoviny 80 g
  • Sacharidy 338 g
  • Tuky 369 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/8

Srpnové číslo je opět plné tipů pro pohodové prázdninové vaření! Ani v srpnu není důvod uklízet gril, protože vám přinášíme další pořádnou dávku receptů vyladěných do posledního puntíku. Také se můžete těšit na další porci skvělých letních večeří a recepty na dokonalé osvěžení do nadcházejících horkých dnů.Nenechte si ujít naše letní hity! Přinášíme vám naše oblíbené recepty na lahodné špízy, dokonalé vegetariánské burgery, originální saláty plné barev a chutí a osvěžující ledové čaje.Lelkujte s námi... Tedy vlastně lilkujte! Lilek se dá upravit na tisíc různých způsobů… Je jen na vás, jestli ho zapečete, upečete, naplníte, nakrájíte do kari či salátu nebo rozmixujete. Každá jeho podoba má své neodolatelné kouzlo!Vypravte se s námi za vůní moře! Ukážeme vám, jak správně upravit mořské plody. Díky tomu to hned napoprvé zvládnete na výbornou. Připravte si poctivé a lahodné jídlo jako z mořské taverny, ať už jste na chalupě v lese nebo v bytě uprostřed města.Pryč s nudou! Osvěžte svůj repertoár letní pasty o 10 nových neotřelých receptů.Domácí zmrzlina je nejlepší! Lahodnou zmrzlinu zvládnete doma, ať už máte zmrzlinovač nebo ne. Díky našim receptům si přijde na své i vegan, alergik nebo vyznavač živé stravy.Apetit, napsáno s chutí.

Související články

cerny_bez_svitlana-M2ooPEqSE-k-unsplash.jpg

Jak využít květy černého bezu? Vyzkoušejte sirupy, dezerty, kosmatice i slané recepty

Bezový květ patří k pozdnímu jaru stejně neodmyslitelně jako vůně čerstvě posečené trávy. Tradiční i moderní gastronomie ho oceňují pro jeho chuť i variabilitu. Květy černého bezu můžete smažit naslano i nasladko, přidat je do dezertů, zamíchat do zmrzliny, nakládat do octa, sušit na čaj a nejen to. Inspirujte se našimi tipy, jak květy černého bezu využít naplno.