Základní cheescake je až neuvěřitelně prostý. Tvoří ho sušenkový základ a na něm je jemná tvarohová vrstva. Tento recept na cheescake můžete podle svých preferencí proměnit - přidejte do něj limetkovou kůru a šťávu, po upečení ho polijte čokoládovou polevou nebo ozdobte ovocem. ,Tvarohový koláč‘ v luxusním podání je neodolatelný dezert. Pro jeho přípravu platí, že trpělivost přináší dokonalý cheesecake.
Suroviny
8-10
Suroviny
8-10
Na korpus
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 480 kcal
- Bílkoviny 15.38 g
- Sacharidy 43.25 g
- Tuky 26.63 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/7
Červenec 2008