Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Bobule v Beaujolais
ZDROJ: pixabay.com
sdílet:
Zatím nehodnoceno
Do hodiny Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 425 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 86 g
Tuky 0 g
Vláknina 14 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Jahody mají k lahodnému vínu velmi blízký vztah. A ve spojení s mátou se ještě osvěživě nadechnou.

Suroviny

jahody 700 g
bez stopek, půlené
máta hrst
lístky + na ozdobu
Beaujolais

Postup

1

Jahody vložte do mísy a poprašte cukrem. Posypte je několika lístky máty a nechte zhruba půl hodiny stát – ovoce pustí šťávu.

2

Přilijte Beaujolais a přidejte ještě pár lístků máty.

3

Před podáváním nechte tak deset minut odležet, aby se vůně a chutě promísily.

Komentáře

02.09.2007 13:36
Recept se nachází v č.6/05, str.26

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč