Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
Bobule v Beaujolais
pixabay.com
Bobule v Beaujolais
pixabay.com


Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)

Jahody mají k lahodnému vínu velmi blízký vztah. A ve spojení s mátou se ještě osvěživě nadechnou.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 70.83 kcal
  • Bílkoviny 0 g
  • Sacharidy 14.33 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Bobule v Beaujolais

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Související články

Zelený chřest

Kvíz: Maruška šla pro jahody ke dvanácti měsíčkům, ale stálo to za to? Kdo se orientuje v sezónách, pochutná si víc!

Jedno ze základních pravidel zdravého stravování bývá: jezte sezónní a čerstvé potraviny. Ale doby, kdy Maruška chodila pro jahody ke dvanácti měsíčkům, jsou dávno pryč a my seženeme v běžném obchodě téměř po celý rok chřest i melouny. Můžeme tak lehce ztratit přehled o tom, co jíst v lednu a co v červnu, protože to má právě sezónu. Otestujte v našem kvízu, zda se během roku orientujete v tom, co právě dozrává a je tak ideální pro konzumaci.